Σελίδες

glow box μαίου

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015




Τώρα θα μου πείτε: «κοπελιά τέλος Ιουνίου έφτασε, νωρίς το θυμήθηκες»…Όμως έχω δικαιολογία καλή…..

Ήθελα να σας το παρουσιάσω ως review και όχι απλά να σας πω τι περιέχει το κουτί….


Ας ξεκινήσω….
Τα προϊόντα ήταν όλα της fresh line.

Τερψιχόρη: Σαμπουάν λάμψης και αναζωογόνηση σε στερεή μορφή για θαμπά και βαμμένα μαλλιά.


Μυρίζει τέλεια λόγω των αιθέριων ελαίων από νεράντζι, μανταρίνι και πορτοκάλι. Πολύ ωραίο άρωμα ομολογώ. Επίσης περιέχει και λεμόνι που ενδείκνυται στη λιπαρότητα. Περιέχει επίσης ξύδι και αλόη για λάμψη.

Για μένα δεν ήταν κάτι ιδιαίτερα καινούργιο γιατί ήδη χρησιμοποιώ το σαπούνι-σαμπουάν της lush, (δείτε post εδώ)παρ όλα αυτά, λόγω του ότι είναι ελληνικό προϊόν και με φυσικά συστατικά θα το προτιμήσω νομίζω στην επόμενη μου αγορά.

Ήφαιστος: Αντηλιακή κρέμα προσώπου, μεσαίας προστασίας spf 15


Λεπτόρρευστη όντως, απορροφάται όντως, για λιπαρά δέρματα οντως…..
Δεν αισθάνεσαι το δέρμα σου να μην αναπνέει, αντιθέτως η υφή του γίνεται απαλότερη. Θα την έλεγα ότι είναι μα καλή περίπτωση αντηλιακής.
Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο post, για τα λιπαρά δέρματα καλά είναι να επιλέγουμε χαμηλό δείκτη για να ρυθμίζεται η λιπαρότητα και να αναπνέει το δέρμα.

Aphrodite body sculpture: Εντατικός ορός σώματος 




Περιέχει πλαγκτόν, ενεργή καφεΐνη, ρόζ πιπέρι και ποικιλία αιθέριων ελαίων.
Μυρίζει έντονα, με την καλή έννοια. Όταν το απλώνω, κάθε φορά μετά από το μπάνιο και μετά από την απολέπιση με σαπούνι του korres, απλώνω στις προβληματικές περιοχές που είναι οι μηροί και οι γλουτοί. Απορροφάται γρήγορα και νιώθεις ένα ελαφρόπως να το εξηγήσω τώρα….σαν να τρώς τσίχλα μετά από πλύσιμο δοντιών…αυτό…μια ψύχρα.

Δεν μπορώ να πώ πραγματικά ότι μου έκανε λείο το δέρμα και μου εξάλειψε την κυτταρίτιδα, θα πω όμως ότι είναι μια πολύ καλή ενυδάτωση, που αισθάνεσαι ότι δουλεύει πραγματικα….ίσως σε άτομα με λιγότερο προβληματική επιδερμίδα να δουλεύει πολύ καλύτερα, ή απλά να χρειάζεται χρήση αρκετό καιρό….θα το παρακολουθώ…δεν το απορρίπτω ακόμα….

Ποσειδώνας Body splash


Ανανέωση σώματος και πνεύματος λέει και θα συμφωνήσω απόλυτα. Με το που βγαίνω από το μπάνιο, το πιάνω και ψεκάζομαι. Είναι τόσο αιθέριο το άρωμά του, τόσο απαλό, βγάζει τόση φρεσκάδα…

Και ένα tip.
*Body splash meaning: Το body splash είναι αρωματικό σε σπρέυ, όπου το άρωμα του ενισχύεται αν χρησιμοποιηθεί απ ευθείας μετά το ντούζ όπου οι πόροι είναι ανοιχτοί και σε συνδυασμό με μια λοσιόν στ ίδιο άρωμα. Έτσι θα πετύχετε τη διάρκεια και θα νιώθετε καθαριότητα όλη μέρα. Τα splash δεν έχουν έντονη μυρωδιά, τείνουν να είναι πιο φρουτένια ή αιθέρια.

Εγώ έχω ξετρελαθεί με το συγκεκριμένο…λίγο το καλοκαίρι, λίγο το τέλειο άρωμα του…πραγματικά θα ο αγοράσω με το που τελειώσει. Το συστήνω.

Mojito αφρόλουτρο με δυόσμο και lime


Το lime το καταλαβαίνεις, ok, αλλά δεν με ενθουσίασε για να πω ην αλήθεια, ίσως επειδή εγώ είμαι fan των αφρόλουτρων που είναι σαν γαλάκτωμα. 
Δεν ξέρω αν θα το ξαναέπαιρνα, νομίζω πως όχι….

Αυτά περιείχε το κουτί του Μαΐου, μόλις παρέλαβα και του Ιουνίου…..και έχει πολύυυυυ όμορφα πραγματάκια μέσα...

See you soon!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS