Σελίδες

ΣΤΗΘΟΣ / ΣΎΣΦΙΞΗ-ΡΑΓΑΔΕΣ-ΠΑΝΑΔΕΣ

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015



Ένα από τα πιο θηλυκά σημεία στο σώμα μιας γυναίκας είναι σίγουρα το στήθος. Ωστόσο για να παραμείνει στο "ύψος του" απαιτούνται θυσίες.

Δυστυχώς όμως η ελαστικότητα του δέρματος στο στήθος δοκιμάζεται καθημερινά. Τα συνήθη προβλήματα είναι οι ραγάδες, η χαλάρωση, οι κηλίδες/πανάδες και άλλα.

Πάμε λοιπόν αναλυτικά να δούμε…..




Ραγάδες


Είναι "ανοίγματα" του δέρματος που οφείλονται στο υπερβολικό τέντωμα του δέρματος από απότομη διόγκωση (strech marks). Συνήθως συναντάται σε στήθος που είναι πλούσιο.


Θα βοηθήσει: Η καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας με κυκλικές και ανοδικές κινήσεις, ώστε να διατηρείται ελαστική. Η εφαρμογή μιας κρέμας ή θεραπείας ενάντια στις ραγάδες από την αρχή της εμφάνισής τους είναι ότι καλύτερο. Επίσης η αποφυγή της αυξομείωσης του βάρους δεν επιβαρύνει την εμφάνισή τους,

Εναλλακτική θεραπεία: Boi oil. Δίνει φοβερή ενυδάτωση, γίνεται χρήση κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε. Αν μπορείτε να το εφαρμόζετε και δυο φορές την ημέρα κάντε το.




Κηλίδες/Πανάδες






Εμφανίζονται στην περιοχή του ντεκολτέ και αποτελούν σημάδια φωτογήρανσης. Το ντεκολτέ μας συνήθως μένει ακάλυπτο από τα ρούχα με αποτέλεσμα να εκτίθεται πιο συχνά στον ήλιο.


Θα βοηθήσει: Η χρήση αντηλιακού όλο το χρόνο.


Αν έχουν ήδη εμφανιστεί,


Μπορείτε να καταφύγετε σε καταπολέμηση με φυσικά συστατικά: 


Aχιλλέα : Βότανο που αποχρωματίζει. Το βράζετε και με ένα βαμβάκι περνάτε τοπικά.
Λεμόνι : Aποχρωματίζει και λευκαίνει, επίσης με ένα βαμβάκι τοπικά.
Περγαμόντο (χωρίς περγαπτένιο) : Με την ίδια λογική, το βράζετε και περνάτε τοπικά με βαμβάκι.Aποχρωματίζει.


*Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε προϊόντα και μετά εκτιθέμεθα στον ήλιο. ΚΑΝΟΝΑΣ

 

Χρήση της ducray melascreen Depigmentant Intense Care, την έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά και μου αποχρωμάτισε κάποιες κηλίδες που είχα στο πρόσωπο από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Σύντομα θα έχω post για το πώς τις αντιμετώπισα.




Ύστατη λύση, χρήση laser από δερματολόγο. Και αυτό το έκανα στο πρόσωπο, θα σας ενημερώσω.




X
αλάρωση

Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα στο στήθος μπορεί να χαλαρώσει πιο γρήγορα από αυτό του προσώπου, ιδιαίτερα αν επιβαρύνεται με συνεχείς αυξομειώσεις βάρους.


Θα βοηθήσει: Tο νερό, όταν κάνετε μπάνιο ή ντους, να μην είναι πολύ ζεστό, αλλά χλιαρό. Φροντίστε στο τέλος να ρίχνετε με τη δύναμη του ντους χλιαρό προς κρύο νερό στο στήθος σας, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Eίναι μια συνήθεια που θα τονώνει καθημερινά το δέρμα σας.

Συμβουλή της μαμάς που την ακολουθώ πιστά χρόνια τώρα.


Eναλλακτική θεραπεία: Σε 30 ml λάδι βάσης νυχτολούλουδο προσθέτουμε τις εξής ποσότητες αιθέριων ελαίων: 5 σταγόνες νερολί, 6 σταγόνες μελισσόχορτο και 6 σταγόνες λεμόνι. Χρήση τοπικά 1-2 φορές την εβδομάδα.


Με φυσικά συστατικά:

Nερολί : Aναπλαστικό, ενυδατικό.
Juniper : Tονωτικό, συσφιγκτικό. Βότανο που το βράζετε και απλώνετε τοπικά.


Προϊόντα:




Εγώ μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει της apivita το body shape που είναι ένας ορός σύσφιξης στήθους  που χάρη στη συσφικτική δράση των εκχυλισμάτων φυκιών και centella, τονώνει την επιδερμίδα και βελτιώνει την ελαστικότητά της. 
Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου της επιδερμίδας και αναδομεί τις ίνες ελαστίνης, αυξάνοντας την ελαστικότητα στην περιοχή του στήθους. 
Το πράσινο τσάι προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία.

Καθόλου λιπαρό και το βρίσκετε σε όλα τα φαρμακεία.

Τώρα χρησιμοποιώ το serum fermete buste της elancyl. Επίσης απορροφάται πολύ γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Και έχω παρατηρήσει ότι αφήνει μια γυαλάδα, πάρα πολύ ωραία, ειδικά μετά το μαύρισμα φαίνεται τέλειο.


Το καλό είναι ότι εκτός από το στήθος εφαρμόζεται σε ντεκολτέ και λαιμό. Υπόσχεται αναδιαμόρφωση, σμίλευση και συσφικτικό αποτέλεσμα. Περιέχει εκχύλισμα γλυκού αμυγδάλου.
Είναι ελαφρά αρωματισμένος ορός σε μορφή ζελ κρέμας και ενυδατώνει το δέρμα. Το χρησιμοποιώ κάθε πρωί μετά το ντουζ.
Σας έχω βρεί και την καλύτερη προσφορά, εδώ σκεπτόμενη το κόστος αποστολή συν το κόστος της αντικαταβολής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS