Σελίδες

tip of the week

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Dos and donts




Donts: Διάφανες τιράντες σουτιέν ή διάφανο το πίσω μέρος του σουτιέν. Ποτέ μα ποτέ δηλαδή πραγματικά.

(χα χα χα χα την βρήκα στο internet, και ακόμα γελάω χαχαχαχ)

Dos: Στράπλες σουτιέν σε αντικατάσταση των διάφανων «τιραντών» και αν έχετε πολύ μεγάλο στήθος, μη βάζετε στράπλες δε χάθηκε ο κόσμος.

Όσο για τη διαφάνεια στο πίσω μέρος, πρώτον αν έχετε κανονικό και σταθερό στήθος (τυχερές), βάζετε σιλικόνες, ή το ειδικό σουτιέν που κατεβαίνει πιο χαμηλά στην πλάτη.

ΥΓ. Αν την βλέπω την τιράντα….. πόσο διάφανη μπορεί να είναι πια?????πείτε μου και μένα να ξέρω…..


Donts: Τα μπλουζάκια με τους παρτούς ώμους που τείνουν προς το λαιμό, θέλουν στράπλες, όχι να φαίνεται η τιράντα απ το σουτιέν. Απλά δεν είναι όμορφο.

Dos: Να τα επιλέγετε τέτοιου είδους μπλουζάκια γιατί κολακεύουν απίστευτα τους ώμους. Για όλα υπάρχει λύση, με το κλιπ που βλέπετε στη φωτό λύνονται τα πάντα ή φορώντας απλά στράπλες.





Donts: Τα πολύ λεπτά φρύδια.



Dos: Μη βγάζετε τα φρύδια σας τόοοοοσο λεπτά, ασχέτως που στη μόδα είναι τα χοντρά φρύδια, εσείς κινηθείτε κάπου στο ενδιάμεσο. Μην το παρακάνετε, ούτε πολύ λεπτά ούτε πολύ χοντρά.


Donts: Σκασμένε φτέρνες το καλοκαίρι.



Dos: Με 20 ευρώ σε μια αισθητικό, ή ακόμα και στο χώρο σας, σας κάνει τα πόδια τέλεια…απλά μένει να τα διατηρήσετε με μια κρέμα ενυδατική ή βαζελίνη. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε απλώνετε μεγάλη ποσότητα, βάζετε και ένα καλτσάκι και το πρωί θα είναι απαλά. Η Gehwol κατά των σκληρύνσεων και των κάλων είναι τέλεια, από προσωπική εμπειρία το λέω.


Don’ts: Το μολύβι χειλιών σε χρώμα πιο σκούρο από το κραγιόν.



Dos: Το μολύβι θα πρέπει πάντα να έχει την ίδια απόχρωση με το κραγιόν. Το περίγραμμα δεν είναι για να είναι πιο σκούρο αλλά για να κρατά σταθερό το κραγιόν.


Donts: Η Άρτα και τα Γιάννενα στην παραλία….



Dos: Τσάντα θαλάσσης οκ, φόρεμα μακρύ η κοντό, μακό οκ.
Σορτσάκι μακό ή τζίν με μακό μπλουζάκι επίσης οκ. 
Σαγιονάρα ΑΠΛΗ, μια ipanema,είναι ότι πρέπει …δερμάτινο κλασικό σανδάλι, όχι πλατφόρμες στην άμμο θα σκοτωθείτε… 
Ένα καπελάκι είναι οκ όχι λες και είσαι η πριγκίπισσα του Μονακό,  ένα ψάθινο μικρό, μέχρι εκεί. Βραχιολάκια καλοκαιρινά, κάποιο κρεμαστό οκ, όχι μέχρι τον αγκώνα τα βραχιόλια… μαλλί κάτω ή πάνω κοτσίδα, ντομάτα όπως βολεύεται ο καθένας…όχι κομμωτηρίου προς θεού, κρεπάρισμα και λάκ απαγορεύεται, εκτός αυτού, να σας δω πως θα τα ξεμπερδέψετε μετά…

Καλά για το μακιγιάζ δε….δεν το συζητώ… μην ανησυχείτε θα βαφτείτε το βράδυ, στον καφέ, οπουδήποτε αλλού, εκτός από την παραλία….

Μην επιχειρήσετε επίσης να βάλετε άρωμα…. Γιατί αυτό που πετύχετε, αποδεδειγμένα, είναι να αποκτήσετε λεκέδες από τον ήλιο, σε όλα τα σημεία που ψεκαστήκατε.



Στην αρχή για να πώ την αλήθεια σνόμπαρα τα αντηλιακά με χρώμα. Τα θεωρούσα περιττά…. Είναι όμως να μην πάθεις γιατί μόνο έτσι μαθαίνεις…έχοντας ακμή σε έξαρση ευτυχώς πρίν μήνες, νομίζω ότι αν συνέχιζα να έχω τεράστια σπυράκια, θα ήταν από τα πρώτα προϊόντα που θα αγόραζα.


That’s all for now!!!!!see you next week!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS