Σελίδες

TIP OF THE WEEK

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015




Τα καλύτερα αντιοξειδωτικά για το δέρμα σου είναι τα σταφύλια, το μπρόκολο, οι ντομάτες και οι γλυκοπατάτα. Stay healthy και θα το δεις και στο δέρμα σου!!!!!
Να πλένετε τις βούρτσες που χρησιμοποιείτε στο make up τουλάχιστον τρεις φορές το μήνα….Εγώ ίσως είμαι λίγο υπερβολική και τις πλένω τέσσερις και πέντε, αλλά λόγω προ υπάρχουσας ακμής, έναν φόβο τον έχω.

Τα βακτήρια και η λιπαρότητα συσσωρεύονται πάνω τους και έχετε ως αποτέλεσμα φραγμένους πόρους. Πάντα αφήνετε να στεγνώνουν στο φως του ήλιου, εξουδετερώνει τα βακτήρια επίσης.

Η κυστική ακμή αφήνει σε κάποιες περιπτώσεις σκουρόχρωμες ουλές αυτό συμβαίνει γιατί ο τριγύρω ιστός τεντώνει με αποτέλεσμα να αυξάνει την μελανίνη. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιείτε τοπικά λευκαντική κρέμα.

Ταξιδεύετε συχνά με αεροπλάνο; Ο ξηρός αέρας εξατμίζει την ενυδάτωση από το δέρμα σας, γι αυτό επιλέξτε για τις ημέρες εκείνες του ταξιδιού μια πιο λιπαρή σε σύνθεση ενυδατική. 
Ζητήστε από το φαρμακοποιό, ξηρό λάδι για το πρόσωπο σε δείγμα. Και θα έχετε την ευκαιρία να το δοκιμάστε και θα σας γλυτώσει από την ξηροδερμία και τη θαμπάδα.

Όταν κάνετε απολέπιση, να ασκείτε ελαφρά πίεση και σε κυκλικές κινήσεις, διαφορετικά υπάρχει πιθανότητα να τραυματίσετε το δέρμα. 
Είναι προτιμότερο να διαρκέσει περισσότερη ώρα το μασάζ παρά να γίνει δυνατά και βιαστικά.

Ξέρατε ότι το φθινόπωρο είναι η πιο συχνή εποχή του χρόνου όπου η επιδερμίδα έχει ξεσπάσματα; 
Αυτό οφείλετε στις συνεχείς αυξομειώσεις τις θερμοκρασίας. 
Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης είναι η απολέπιση, η ενυδάτωση, το νερό, το νερό ααα και το νερό….Οπότε πίνετε νερό



Ελπίζω να βοήθησα!!!!!!

2 σχόλια:

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS