Σελίδες

Ψεύτικες Βλεφαρίδες

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015



Όπως και να το κάνουμε η μεγάλες βλεφαρίδες προσδίδουν ένταση στο βλέμμα... Ειδικά σε βραδινό μακιγιάζ μια πιο σκούρα βλεφαρίδα είναι φανταστική.
Σίγουρα για καθημερινή χρήση είναι καλό να προτιμάτε κάτι πιο απλό, που για μένα καθημερινά ψεύτικη βλεφαρίδα δεν ενδείκνυται, αλλά σε κάποιες μπορεί να αρέσει.
Όπως βλέπετε και από τη φωτογραφία παρακάτω, εγώ τις δικές μου τις πήρα από Κίνα, μέσω e bay, και είναι και πολύ τέλειες. Της παναγιάς τα μάτια έχει από μάκρος, πυκνότητα, σχέδια ένα σωρό, και οικονομικές εννοείται.



Τις φοράω έτσι όπως είναι, αλλά κάποιες από αυτές τις έχω κόψει κιόλας, για ευκολία στη χρήση ή για να μπορώ πχ να τις βάζω κατα τη διάρκεια της ημέρας, σε ένα γάμο που είναι νωρίς η μια βάφτιση. 
Εγώ γενικά βράδυ τις φοράω, δεν μπορώ καθημερινά…..

Με αυτές που ενθουσιάστηκα, ως αποτέλεσμα, είναι οι μεμονωμένες.  Έχει διάφορα μεγέθη για να μοιάζουν φυσικές και είναι τέλειες στην εφαρμογή. Βέβαια είναι ελαφρώς χρονοβόρες στην τοποθέτηση, αλλά οκ δεν το κάνεις κάθε μέρα.
Έχουν πολύ φυσικό αποτέλεσμα και έχεις και πυκνότητα και μάκρος.

Επίσης να προσέξετε, βέβαια αναλόγως και με το τι αρέσει στην καθεμία από εσάς, να είναι οι βλεφαρίδες σε διάφορα μεγέθη. Δηλαδή πιο κοντές μπροστά και να μακραίνουν σταδιακά.

Επίσης η εταιρία house of lashes έχει εκπληκτικές βλεφαρίδες. Μπορείτε να δείτε εδώ, τις χρησιμοποιούν πολλές youtubers στο εξωτερικό, απλά είναι λίγο ακριβά τα μεταφορικά, ρίξτε μια ματιά.

Οι red cherry είναι πολύ καλές, εδώ έχει αρκετά σχέδια, με επιβάρυνση 2 λίρες ή δωρεάν μεταφορικά για 15 λίρες και πάνω. Μπορείτε να δείτε reviews στο youtube με τα διάφορα σχέδια.

Χρησιμοποιείτε το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες, βάζετε μάσκαρα, απλώνετε την κόλλα και τοποθετείτε.



Μερικά tips τώρα…

Εγώ χρησιμοποιώ κόλλα duo glue, την κόκκινη εξωτερικά, που είναι μαύρη εσωτερικά. Παλαιότερα είχα την μπλε εξωτερικά που ήταν λευκή εσωτερικά και μετά γινόταν διάφανη.
Για μένα προσωπικά δεν υπάρχει διαφορά. Και οι δυο «κρατάνε πολύ καλά.

Παίρνουμε τη βλεφαρίδα και τοποθετούμε ελάχιστη ποσότητα κόλλας  κατά μήκος, περιμένουμε κάποια δευτερόλεπτα και μετά τοποθετούμε. 
Για να κολλήσει η βλεφαρίδα θα πρέπει η κόλλα να έχει γίνει κολλώδης, για αυτό φυσάμε και λίγο αν θέλουμε.

Αν σας βολεύει χρησιμοποιείτε και το τσιμπιδάκι για τα φρύδια.


Πραγματικά δεν είναι καθόλου δύσκολο να τις τοποθετήσετε, είναι καθαρά θέμα συνήθειας.

εδώ μπορείτε να δείτε την εφαρμογή.

Για οτιδήποτε, είμαι στη διάθεσή σας!!!!

Ετοιμάζω post για extention βλεφαρίδες, οσονούπω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS