Σελίδες

Tip of the week

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015




Γεια σας, γεια σας!!!!

Δεν σας ξέχασα, απλά έκανα και γω τις διακοπές μου........Ωραία ήταν, αρκετές οι μέρες θα έλεγα, δεν έχω παράπονο.....Ας επιστρέψουμε τώρα στους ρυθμούς μας και ας καλωσορίζουμε σιγά σιγά το φθινόπωρο.

Για σήμερα σας έχω ένα ταξίδι στη χώρα του τσαγιού....




Πάμε να δούμε τις ευεργετικές του ικανότητες.

Όλοι γνωρίζουμε ότι στο να ενεργοποιήσουμε το μεταβολισμό μας, βοηθάει το πράσινο τσάι. ειδικά τώρα το καλοκαίρι είναι πολύ εύκολο να το υιοθετήσετε ως συνήθεια. Κάθε απόγευμα μαζί με το φρούτο πιείτε και ένα παγωμένο πράσινο τσάι, επιλέξτε του εμπορίου ή τη σκόνη που το φτιάχνετε μόνες Το χειμώνα το αντικαθιστάτε απλά με ζεστό νερό και φακελάκια πράσινου τσαγιού.

Το γνωστό σε όλους χαμομήλι, εκτός από του ότι ξανθαίνει τα μαλλιά, είναι τέλειο για χρήση στην  ευαίσθητη περιοχή, μας βοηθάει στο βήχα και τον πονόλαιμο, είναι επίσης και πολύ χαλαρωτικό, έτι λοιπόν αν βασανίζεστε από αϋπνία, πιείτε ένα φλιτζάνι χαμομήλι και θα σας χαλαρώσει. Καταπολέμα επίσης το στρές και το άγχος.




Νιώθετε ναυτία, επιλέξτε ένα τσάι από πιπερόριζα, το γνωστό τζίντζερ, Μπορείτε να βρείτε στην αγορά σε σκόνη, ή ολόκληρη την ρίζα και να τη βράσετε. Αν σας ενοχλεί η μυρωδιά, ρίξτε λίγες σταγόνες λεμόνι ή προσθέστε μέλι.
Εγώ το αγαπώ το τζίντζερ, κάνει επίσης πολύ καλό στην κυκλοφορία του αίματος και βοηθάει τα πόδια να ξεπριστούν το έχω αγοράσει σε μορφή λαδιού και είναι τέλειο...Προσοχή στην ποσότητα, δεν χρειάζεται πολύ για κάθε χρήση γιατί δεν έχει δα και ευωδιαστό άρωμα.

Αυτό το φούσκωμα στο στομάχι σας βασανίζει κάθε φορά που τρώτε λίγο παραπάνω; Η λύση βρίσκεται στο τσάι με γεύση μέντα...ή επίσης μπορείτε πολύ απλά να βράσετε νερό και να ρίξετε φύλλα μέντας.....
Η μέντα, βοηθάει επίσης στην αποτοξίνωση του οργανισμού σας.  γεμίστε ένα λίτρο νερό, προσθέστε φύλα μέντας, ροδέλες λεμόνι, λίγες φράουλες αν θέλετε, παγώστε στο ψυγείο και πιείτε το κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εγώ που πίνω νερό από υποχρέωση με βοήθησε πολύ.

Εδώ νομίζω είναι το πιο ενδιαφέρον...απώλεια βάρους...Τσάι λουίζα, βοηθάει το μεταβολισμό και συμβάλει στην απώλεια των περιττών κιλών.

Τέλος, το μαύρο τσάι δυναμώνει τα μαλλιά και τα κάνει να φαίνονται πιο πλούσια. Το μαύρο τσάι, με δυο φρυγανιές και ένα μικρό κομματάκι τυρί ή 2-3 ελιές είναι ο τέλειος συνδυασμός για πρωινό, θα με θυμηθείτε.

Αυτά για τώρα!!!!Ετοιμάζω και άλλα post καθώς και το διαγωνισμό που σας έχω υποσχεθεί!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS