Σελίδες

New Giveaway!!!!!!!

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016



Back to back τα giveaways….Επειδή ξέρω ότι όλες μας αγαπάμε να δοκιμάζουμε καινούργια προϊόντα αλλά και υπηρεσίες ομορφιάς σας έχω ετοιμάσει νέα συνεργασία με το Medisystem.
Να σας γνωρίσω λοιπόν τα Medisystem…. 
Ένα κέντρο ιατρικής αισθητικής, που αποτελείται από επιμέρους ιατρεία με σύγχρονους  χώρους  υψηλής αισθητικής και ποιότητας, με έμφαση στην επιστημονική παροχή υπηρεσιών υγείας και ιατρικής προσώπου και σώματος.


Στα  Medisystem, ειδικά εξειδικευμένο προσωπικό που απαρτίζεται από  ιατρούς, εφαρμόζουν θεραπείες που σταματάνε το χρόνο, και δε νομίζω κάποια από εμάς να μη θέλει να σταματήσει το χρόνο…πρώτη και καλύτερη εγώ….  Botox, μεσοθεραπεία προσώπου, εφαρμογή υαλουρονικού οξέως  μέχρι και εμφύτευση μαλλιών, ή και φρυδιών…..

                      

Το προσωπικό είναι διαθέσιμο να σας ενημερώσει για το τι είδους θεραπεία ταιριάζει σε εσάς συγκεκριμένα, ανάλογα με το τις ανάγκες σας.

Μην χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να επισκεφτείτε ένα σύγχρονο ινστιτούτο κοσμετολογίας με ένα άριστα διαμορφωμένο χώρο με όλες τις ανέσεις και να συνεργαστείτε με ένα προσωπικό που σκοπό του έχει την δική σας εξυπηρέτηση.

Περιηγηθείτε εδώ και ανακαλύψτε τις υπηρεσίες που έχει να σας προσφέρει.

Και τώρα……ας περάσουμε στο διαγωνισμό μας.

Χειμώνα διανύουμε και είναι λογικό το δέρμα μας να θέλει ιδιαίτερη φροντίδα. Οι γιορτές μπορεί να πέρασαν αλλά τα σημάδια τους πολύ πιθανό να έχουν μείνει στο προσωπάκι μας… 

Γι αυτό λοιπόν όχι μία ούτε δύο αλλά και τρεις  από εσάς θα είναι οι νικήτριες, και θα εξυπηρετηθείτε από το ιατρείο στην Κηφισιά, Διονύσου 1, Αθήνα.

1η νικήτρια: Ένα προϊόν απολέπισης  σώματος, exfoliating wash με κόκκους bamboo και καρύδας, σε μορφή αφρόλουτρου (2 σε 1) που αναζωογονεί και τονώνει το σώμα ενώ συγχρόνως απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.


2η νικήτρια:  Μια θεραπεία προσώπου βαθιάς ενυδάτωσης.


3η νικήτρια: Μια θεραπεία προσώπου με  anti aging mask για λάμψη και ενυδάτωση.



Ο διαγωνισμός ξεκινά από σήμερα 25/01/2016 και λήγει την Κυριακή 12/02/2016 και ώρα 23:59

Για να δηλώσετε συμμετοχή οι διαμένοντες Αθήνα μόνο:

1.Κάντε like εδώ
2.Κάντε like εδώ
3.Κάντε Like&share στο διαγωνισμό εδώ
4.Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

1 σχόλιο:

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS