Σελίδες

Special Bridal Offer!!!!

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

  
Αγαπημένες μου μέλλουσες νύφες, αλλά και φίλες της νύφης, σας έχω μια μεγάλη έκπληξη……

     

                  











Σε συνεργασία με το ινστιτούτο αισθητικής προσώπου σώματος και αδυνατίσματος medichic στην Αθήνα, σας έχουμε ετοιμάσει μια απίστευτη προσφορά για μέλλουσες νύφες.
Ένα διαφορετικό bachelorette party…… 

Αγνοήστε τους κλασσικούς τρόπους των Parties και χαρείτε τις τελευταίες ημέρες "ελευθερίας" σας, μαζί με τις φίλες σας, σε έναν χώρο που θα σας προσφέρει μια απόλυτη εμπειρία φροντίδας και ομορφιάς. 


Το εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής προσώπου-σώματος και αδυνατίσματος medichic,  σας περιμένει για να σας προσφέρει ένα μοναδικό αίσθημα ευεξίας και αναζωογόνησης .
Νύφη πάρε τις φίλες σου ή φίλες πάρτε τη μέλλουσα νύφη και δραπετεύστε για μια ημέρα, μια μέρα που θα είναι αφιερωμένη στην ομορφιά, χαλαρώστε και απολαύστε ένα μοναδικό private bachelorette party.



Το πακέτο περιλαμβάνει


Wellcome drink με αφρώδη οίνο στην συνέχεια θα σερβίρεται χυμός φρούτων, τσάι  και αφέψημα βοτάνων

Massage με αιθέρια έλαια ή κρέμα ευκαλύπτου (διάρκειας 20 min)

Περιποίηση προσώπου και μάσκα ομορφιάς (διάρκειας 30 min)

Μανικιούρ απλό ή γαλλικό Πεντικιούρ express (λιμάρισμα – βάψιμο)

Συνολική τιμή πακέτου 55€ ανά άτομο, αλλά δυο τυχερές καθώς και οι φίλες τους  θα κερδίσουν επιπλέον έκπτωση 5% , και επίσης για τη νύφη, δώρο μια anti age eye cream.



Extra tip **** Προαιρετικά με 30 ευρώ επιπλέον, Relaxing-Stretching yoga class with singing balls. Το μάθημα απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα ακόμα και σε κάποιον που δεν έχει κάνει yoga ποτέ.

Η τιμή του πακέτου είναι ανά άτομο και δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 7 άτομα.

Οι ενδιαφερόμενες κυρίες μπορούν να εξυπηρετηθούν σε ένα από τα 4 κέντρα αισθητικής - Ιατρικής στην Αθήνα, στις περιοχές της Κηφισιάς, του Αγ. Δημητρίου, της Γλυφάδας και της Αρτέμιδας.


Για να κατοχυρώσετε την προσφορά και να έχετε την ευκαιρία έκπτωσης αλλά και το δώρο, δεν έχετε παρά:

Να στείλετε ένα e-mail στο info@medichic.gr , με τα στοιχεία σας, και το εξής κείμενο «Δέχομαι να αγοράσω το πακέτο bachelorette party».

Να κάνετε  like στη σελίδα μου στο facebook εδώ

και προαιρετικά εγγραφή στη σελίδα μου εδώ

Αυτόματα αγοράζετε το πακέτο στην προνομιακή τιμή των 55 ευρώ/άτομο και μπαίνετε στην κλήρωση για μια επιπλέον έκπτωση 5% για την κάθε μια φίλη και δώρο την αντιγηραντική κρέμα ματιών για τη νύφη.




Το medichic σας έχει επίσης ετοιμάσει ολοκληρωμένο νυφικό πακέτο περιποίησης συνολικής διάρκειας 150 min,τσεκάρετέ το εδώ

Παρ όλα αυτά, αν δεν είστε μέλλουσα νυφούλα, σίγουρα θα σας ενδιαφέρει η αποτρίχωση, η cryo lypolisis, θεραπείες προσώπου και σώματος, για αυτό περιηγηθείτε στο site και ανακαλύψτε τις παροχές και τις προνομιακές τιμές του ινστιτούτου εδώ

Η προσφορά του πακέτου bachelorette party θα ισχύει για όλο το χρόνο και ο διαγωνισμός μας για την έκπτωση και το δωράκι θα ισχύει από 30-11-2015 έως και τις 3/1/2016. 

Τη Δευτέρα 4/1/2016 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Μη χάσετε την ευκαιρία κορίτσια!!!

Καλή τύχη σε όλες......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS